News Door

domingo, 23 de febrero de 2014

Въпроси на които трябва да си отговорим .Шпионката на вратата

Шпионката на вратата и въпроси на които трябва да си отговорим .
Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със врати и всичко от този род . Не заради нешто друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и нашата доставка е експресна в коята и точка да живеете ...
Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива ...
Шпионката е малък отвор със специална оптика, монтиран на екстериорните врати  на нашите жилища. Тя позволява на хората вътре в жилището да видят кой звъни на вратата отвън, без да се налага да я отварят. В днешно време повечето шпионки са снабдени със специална оптика . Тази оптика произвежда силно визуално изкривяване с цел да създаде широк панорамен или полусферичен изглед. По този начин ние виждаме по-голямо пространство отвън през малкият отвор във вратата.
Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България , Врати на склад , интериорни врати ,вътрешни врати,блиндирани врати Hай ниските цени в България
В миналото шпионката за врата е представлявала доста по-голям отвор във вратата, но със същата функция като шпионките в момента.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати, цени врати и промоции врати
С годините тя претърпява различни трансформации, за да достигне сегашния си вид. Вече на пазара може да се намери най-голямо разнообразие от шпионки, като в момента най-актуални са тези с вградена камера, заснемаща всеки минал в полезрението й. Някои от тях имат опция да правят записи, които може да разгледате и по-късно, ако не сте били у дома.
Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България , Врати на склад , интериорни врати ,вътрешни врати,блиндирани врати Hай ниските цени в България
Други пък, директно излъчват образа върху допълнителен малък монитор, на който може да виждат и най-малките членове на семейството - децата, които не достигат до височината на шпионката.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати, цени врати и промоции врати
Разбирасе трябва да се спазва височината за монтирането и за да се предпазите от нещасни случки като тази ... предпологам че сте чували тоз смешен случай
( Един отивал де види скъпата си половинка ..която току що излизала от банятя и го очаквала на врата ... Позвънил и нетърпелив погледнал през ключалката точно когато , любимата му отвътре поглеждала през шпионката .... хе хе .. А бе рошльо майкати в къщи ли е ? )
Врати експрес,Vrati Express,интериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати
Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , екстериорни врати и не на последно място блиндирани врати ..
И не забравяте че има висико квалифицирани специалисти по вратите които със радост ще ви посъветва вав вашият избор
И вие какво търсите при закупуването на една ?















No hay comentarios:

Publicar un comentario