News Door

domingo, 9 de febrero de 2014

Интериорни врати и екстериорните врати.Не ме безпокойте. Информационните сигнални табелки

Информационните сигнални табелки на интериорни врати и екстериорните врати - Не ме безпокойте
Богат избор на Интериорни врати,Екстериорни врати,Блиндирани врати,Европейски врати,Турски врати,Китайски врати. Най конкурентни цени в България. Информирай сездравеите , ще ви представим едно много интересна тема и разбирасе много ефицасно разрешение на един сериозен мпроблем . Как да покайем на хората че сме заети и да ни безпокоят използвайки една сигнална табелка на интериорната или екстериорната врата.
Доста често хората поставят различни табелки с надписи по вратите си. Чрез тях те показват и казват различни неща на околните. Табелките могат да бъдат в доста разнообразни варианти – както написана на ръка бележка, така и много интересни дори поръчкови модели. Могат да са както хартиени, така и дървени, метални или в комбинация от различни материали. Една от най-често срещаните табелки с надпис е “Do not disturb” /Не ме безпокойте/. Ще ви предложим няколко интересни варианта на този надпис, в зависимост от случая, за който се използва. В случай, че искате да поспите следобед необезпокоявани от никого, може да ползвате някоя от следните табели.
В случай че имате някакви човешки нужди и се нуйдаете от абсолутно Врати експрес - Интериорни,Вътрешни,Блиндирани вратиспокойствие
Въпреки всичко ,които е решил да ви безпокой ще го направи дори и да имате две табелки сложени. За такива некултурни хора ще ви покажем други техники които не са свързани нито с интериорните врати нито пък със екстериорните врати. Това ще стане в нашият следващ пост .
И вие какъв метод използвате за да се предпазите от досдните позвънявания на вашата врата ?
Очакваме вашите коментари





No hay comentarios:

Publicar un comentario