News Door

miércoles, 26 de febrero de 2014

Интериорни врати и техните необходими размери

Интериорни врати и техните необходими размери за едно правилно поставяне
Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със вратите и тяхните стилове или модели за да сме по точни .
Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива … Разбирасе може да попитате каквото изкате ..консултациите са безплатни. Както сме казвали и преди ..темите са професионални и конкретни ..така че ако някой очква да говорим тук за коли ..просте ще си изгуби времето . Не заради нешто друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и претендираме нашата доставка да е експресна в коята и точка да живеете …
Когато тръгнете да търсите интериорни врати за Вашето жилище, трябва да се съобразите с размерите, които имате или които искате да оставите за светлата използваема част на вратата.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати, цени врати и промоции врати .
За да може безпроблемно да влязат най-големите мебели там, като например ъглов диван, холова гарнитура, секционни модули за стените и др. Основно правило е, че интериорната врата на хола или всекидневната е с най-големи размери – 80см. светла част. За кухните, спалните и детските обикновено отворите за интериорните врати са в по-малки размери – 70см. светла използваема част на вратата. А на баните, тоалетните и сервизните помещения крилата са по 60см.
Ако нямате проблем с железни каси и с тяхното къртене, следва да разгледаме необходимите размери за безпроблемен монтаж на новата Ви интериорна врата.
Често при панелните жилище се появява проблем с железните каси, изляти в панела. С този проблем се сблъскват повечето живущи в панелни жилища. Проблема идва от там, че касата на вратата е излята с бетон, набит с арматурни железа. Този бетон е облечен с метална планка, върху която са заварени пантите на вратата.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати, цени врати и промоции врати .
Металната планка е тънка, ето защо дори и след нейното махане отвора не се разширява допълнително и се налага допълнително къртене. В някои панелни кооперации дори и на баните и тоалетните е монтирана такава желязна каса. Има вариант, при който не е необходимо да се кърти желязната каса. В този случай, новата дървена каса се монтира директно върху старата метална, но така се губи от светлата използваема част на отвора, т.е. намалява се с близо 10см. Ако отвора Ви до сега е бил 80см, след като се монтира новата каса ще се намали до 70см.
Ако Вашият отвор от зид до зид е 68-72см. безпроблемно може да се монтира крило 60см, което с касата е 68см. Оставя се място за полиуретанова монтажна пяна около 2-5см. Ако отвора Ви е 78-82см. крилото, което ще се монтира е с размер 70см., а с касата става 78см. ширина. Ако отвора Ви е в най-големия вариант 88-92см. крилото на интериорната врата ще бъде с размер 80см., а с касата ще стане 88см. По отношение на височина, оптималният вариант е 204-206см. Като вече, може да бъде скъсена толкова, колкото е необходимо. За да се вземат коректни размери е добре това да се направи от специализирана монтажна група или към фирма, занимаваща се с търговия с интериорни и блиндирани входни врати.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати, цени врати и промоции врати .
Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , екстериорни врати и не на последно място блиндирани врати ..
И не забравяте че има висико квалифицирани специалисти по вратите които със радост ще ви посъветва вав вашият избор
И вие какво търсите и очаквате при покупката на една врата ? Очакваме вашите коментари













No hay comentarios:

Publicar un comentario