News Door

martes, 4 de febrero de 2014

Интериорни врати. Има ли значение на къде ще се отварят?

Интериорни врати. Има ли значение на къде ще се отваря?

След като сте избрали подходящият за Вас модел и цвят интериорни врати е време да решите в коя посока е най-подходящо да се отваря. За да изберете дали да бъде лява или дясна се съобразете със следните подробности:

Врати експрес - Интериорни,Вътрешни,Блиндирани вратиПрепоръчително е при отварянето на вратата да има видимост към колкото е възможно по-голяма част от помещението

При отваряне, вратата не бива да се удря в мебел или друг предмет за да не се ограничава обхвата на нейното отваряне и за да се избегнат наранявания на повърхността както по мебелите, така и по вратата.

Електрическите ключове за осветление е препоръчително да бъдат от страната на дръжката, за да имате пряк достъп до тях когато влезете в помещението;

Друго решение, което трябва да вземете е дали вратата да се отваря навътре към помещението или навън към коридора. Класическата посока на отваряне е навътре, но при малки помещения, където пространството не позволява тази посока, като например бани, тоалетни, килери, перални и санитарни помещения, най-често вратите се монтират с отваряне навън.

Очакваме вашите въпроси

No hay comentarios:

Publicar un comentario