News Door

martes, 4 de febrero de 2014

Интериорни врати и дръжките за тях ?

Как да изберем подходящи дръжки за Интериорни врати?

Interiorni vrati,interiorni vrati expressМоделът на дръжките за интериорни врати се подбира според вида на вратата и разбирасе видът на помещението.
Основно дръжките за интериорни врати се делят на няколко вида, има цели дръжки и дръжки с отделни розетки, като разликата е единствено в розетките. Целите дръжки се наричат шилдове и могат да бъдат за обикновена брава, секретна брава или сервизна брава.
За избор на шилд, от най-голямо значение е монтираната брава и нейното междуцентрие. Междуцeнтрието е разстоянието между центъра на отвора за дръжките и отвора за ключа на бравата.
Interiorni vrati express,interiorni vrati sofia,vrati za interiorДръжките за интериорни врати с отделни розетки се делят отново на три вида за обикновена розетка, за секретна розетка и за сервизна розетка. Обикновените розетки се монтират на интериорни врати оборудвани с обикновени брави. Секретните розетки се монтират на входни врати оборудвани със секретни брави. Сервизните розетки се поставят на врати на сервизни помещения като бани и тоалетни, които са оборудвани със сервизни брави. Те могат да се заключват от вътрешната страна без ключ. Размерът на бравата при дръжките с отделни розетки не е от значение, тъй като дръжката и розетката са отделни модули и могат да се монтират на всякакво разстояние една от друга. Изборът на розетка зависи от две неща. Първото е вида на бравата (секретна, сервизна или обикновена) и второто е да бъде уцелена подходящата комбинация от материал и дизайн на розетката, така че да бъде в комплект с дръжката на вратата. Дръжките за врата, независимо дали са на цял шилд или с отделна розетка, имат много и различни покрития. Дизайнът на дръжките за интериорни врати е много специфична материя, която включва естетически изглед на дръжката, както и удобство при ползване.
Врати експрес, Експресна доставка на врати във цяла България ,интериорни врати, блиндирани врати ,вътрешни врати.Важно е дизайнът да е с удобна форма за ръката, да няма прекалено остри ръбове, които да доведат до евентуално нараняване или неудобство при експлоатация на дръжката. Би било добре да изберете подходяща разцветка и дизайн на дръжките, така че да пасват със наличния интериор. Винаги естетически е по-добре, ако дръжките за интериорни врати екпрес се сливат  с интериора и го допълват.
И вие какво мислите по този въпрос .Очакваме вашите отзиви.






No hay comentarios:

Publicar un comentario