News Door

domingo, 16 de marzo de 2014

Екстериорни , Противопожарни врати - какво траябва да знаете .

Блиндирани , Екстериорни , Интериорни , Противопожарни врати - какво траябва да знаете . Новини , Информация и интересни неща.
Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със вратите и тяхните стилове или модели за да сме по точни .
Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива … Разбирасе може да попитате каквото изкате ..консултациите са безплатни. Както сме казвали и преди ..темите са професионални и конкретни ..така че ако някой очква да говорим тук за коли ..просте ще си изгуби времето . Не заради нешто друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и претендираме нашата доставка да е експресна в коята и точка да живеете …
Врати експрес,Vrati Express,интериорни врати,Interiorni vrati,блиндирани врати,интериорни врати цени
Блиндираната врата . Всяка врата, без значение на каква цена е закупена, трябва да се отваря навън, а не навътре във всички помещения, това е закон. Този монтаж е напълно съобразен, със сигурността на имуществото, което се намира в дома независимо дали е скъпо финансово или скъпи като спомени и емоции подаръци. В случаите , когато вратата ви се отваря навън, то и най-изкусните крадци ще останат само с бравата в своите ръце, на пазара вече има и противопожарни врати, които също биха засилили вашата безопасност. Именно от гледна точка на противопожарната безопасност на вашата врата, то тя не трябва да пречи на евакуацията на съседите ви, и точно заради това и желателно тя да се отваря паралелно на съседната.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,Interiorni vrati,вътрешни врати,блиндирани врати, цени на интериорни врати
Във всяка една сграда има екстериорни ( Блиндирани врати - в по вечето случай ) , но има и интериорни врати. При монтирането на този тип , трябва да имате в предвид, че посоката на отваряне и съответно затваряне не е от такова голямо значение, както е при екстериорните врати. За предпочитане обикновено е страната, която предлага едно по-голямо свободно пространство.
 Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България ,Interiorni vrati, интериорни врати ,Hай ниските цени в България на интериорни врати
Също често срещано отваряне и на там където страната собственика смята за по-удобна. Всяко едно отваряне има своите преимущества , и ако има отваряне навътре, към стаята то тогава ще се отвори коридора и няма да пречи при внасянето в стаята на по – големи и обемисти мебели и други предмети. Може да заложите и на качествени противопожарни врати, особено ако имате и деца.
Врати експрес,Vrati Express,интериорни врати,Interiorni vrati,блиндирани врати,интериорни врати цени
При отварянето на интериорните врати ( Interiorni vrati ) , то водещи към по - малки помещения, като например килер или др., то по принцип се предполага да бъде навън, откъм самото помещение, понеже ако изберете отваряне, което е навътре , то това ще сведе до намаляване на полезната площ във вътрешността на така или иначе малкото помещение.Важно е да се обърне внимание и да се знае, че интериорът трябва да бъде много добре осветен, за да окуражава проникването на положителна енергия в къщата както е според Фън Шуй.
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,Interiorni vrati,вътрешни врати,блиндирани врати, цени на интериорни врати
Ако имате такъв случай на по тъмни и мрачни стаи, то корекцията в този случай е да се увеличи количеството светлина в преддверието. Спокойно можете да заложите и на окачените полилеи в преддверието , което би било идеалното решение.Може да помислите и над това, че е положително когато имате гости, то те да виждат привлекателно преддверие или дневна, когато отворите предната врата , която е пред тях. Може да си служите с малки трикове и да заложите на една библиотека, както и на големи растения в саксии , които освежават едно помещение и привличат положителната енергия.
Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , екстериорни врати и не на последно място блиндирани врати ..












No hay comentarios:

Publicar un comentario