News Door

jueves, 6 de marzo de 2014

Полезни съвети и новини за вратите . Interiorni Vrati.

Интериорни врати с украса на стъклата , декорирани стъкла . Полезни съвети и новини за вратите . Interiorni Vrati
Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със вратите и тяхните стилове или модели за да сме по точни .
Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива … Разбирасе може да попитате каквото изкате ..консултациите са безплатни. Както сме казвали и преди ..темите са професионални и конкретни ..така че ако някой очква да говорим тук за коли ..просте ще си изгуби времето . Не заради нешто друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и претендираме нашата доставка да е експресна в коята и точка да живеете …
Врати експрес,vrati express,интериорни врати,Interiorni vrati,вътрешни врати,блиндирани врати, цени на интериорни врати
Стъклописите се наричат също витражи и представляват цветни рисунки на стъкло. Те са декоративно и изобразително изкуство, използващо цветни парченца стъкло, които се подреждат в мозайка и изобразяват различни фигури. Технологията за изработка е следната: За закрепване на парченцата стъкло в равен лист най-често се използва рамка от олово с двоен П-образен профил, наречена шпросна. Мекото олово се обработва лесно и позволява стъклата да се закрепят плътно, без опасност да бъдат спукани от напрежението на металната рамка. Друг вариант за прикрепване на парченцата стъкло е т.н. "Арабски витраж". При него съединяването става посредством гипс, тъй като сплавите, с които се спояват шпросните се топят при не особено висока температура, което изключва използването им за правене на витражи за места, където е горещо. Един от съвременните начини за декорация е витражното стъкло за интериорни врати. Още от създаването на този тип изкуство, чието начало датира още през 11 век, то е широко-прилагано по арковите прозорци в църкви, храмове, катедрали и други забележителни монументални сгради. Днес все повече се налага и като интериорно решение в дома. Освен украса по прозорци и врати, днешните творци на витражно стъкло, изработват и скулптури, и триизмерни структури в различни големини.
Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България ,Interiorni vrati, интериорни врати ,Hай ниските цени в България на интериорни врати
Витражът, като занаят и изкуство, изисква художествени умения, за да се сътвори прецизен дизайн и техническа мисъл, за да може при сглобяването на декоративния елемент, основата /обикновено прозорец/ да може да издържи, освен своето тегло и това на декориращите елементи. Витражите могат да бъдат наречени вечно изкуство, защото те умело се съхраняват през вековете. Обикновено изобразяват картинни сюжети от Библията, историята или литературата, икони на светци или преплитат сложни символични мотиви.
Interiorni vrati, Vrati express, Врати Експрес, Врати Новини, Интериорни врати, Интериорни Врати Eкспрес
Днес рисуваното стъкло е все по-актуален вид декорация към дизайна на дома. Стените засияват във всевъзможни нюанси от светлината, която играе по тях. Имате пълната свобода да подберете всевъзможни идеи, за да разчупите традиционните прозорци. Може да предпочетете флорален мотив или различни симетрични и асиметрични форми. Какъвто и мотив да изберете, хубаво е да не прекалявате с наслагването му. През призмата на витражното стъкло светлината става особено интересна и красива. Внася един особен романтичен дух на тайнственост и съкровеност, който превръща любимия ви дом в неповторимо място, а интериорната врата в оригинално изпълнение.
Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , екстериорни врати и не на последно място блиндирани врати ..
И не забравяте че има висико квалифицирани специалисти по вратите които със радост ще ви посъветва вав вашият избор
И вие какво търсите и очаквате при покупката на една врата ? Очакваме вашите коментари










No hay comentarios:

Publicar un comentario