News Door

lunes, 3 de marzo de 2014

Интериорни , екстeриорни врати или как дa Заключете вратата си чрез смартфона...където и да сте.

Новости за Интериорни врати , екстeриорни врати или как де Заключете входната си врата чрез смартфона...където и да сте.. хе хе .

Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със вратите и тяхните стилове или модели за да сме по точни . Interiorni Vrati
Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива … Разбирасе може да попитате каквото изкате ..консултациите са безплатни. Както сме казвали и преди ..темите са професионални и конкретни ..така че ако някой очква да говорим тук за коли ..просте ще си изгуби времето . Не заради нешто друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и претендираме нашата доставка да е експресна в коята и точка да живеете
Interiorni Vrati , dostavka express i skladova baza
В ерата на технологиите вече всичко е възможно, дори да си отключиш или заключиш входната врата чрез телефона. Новосъздаденото устройство се инсталира над дръжката на вратата. Бравата засича вашето присъствие т.е. вашия телефон и отваря вратата, без да се налага да правите каквото и да било. Устройството наречено Lockitron работи най-добре със смартфон с Bluetooth 4 или NFC.
Ако се налага да отключите жилището си, а не сте в него, можете да отключите вратата от разстояние.А ако имате монтирана видеокамера,ще можете да видите кой е пред вашето жилище.При всяко едно почукване или позвъняване на вратата,системата ви уведомява,както и ако някой е влязъл във ваше отсъствие. Можете да давате достъп до дома си и на други хора със смартфони, като въведете имейлите и телефонния им номер, но също така и толкова лесно можете да им го отнемете,като не е нужно да сменяте бравата. Ключове за вратата са също функционални, защото на всеки се случва да му падне батерията на телефона. А дори да сте изгубили ключовете си и смартфонът ви да не работи, можете да изпратите SMS към системата от телефона на свой приятел и вашата врата ще се отключи. Ако крадци опитат да разбият вратата и да нахлуят в дома ви, мигновено получавате алармено съобщение за опит за влизане с взлом. Чрез мобилен телефон могат да се отключват и заключват и входни врати на жилищни сгради. Като дори не е необходимо да има домофона система.Устройството се включва директно към електронната брава или към електронната заключваща система. Чрез позвъняване на комуникатора се отключва бравата за известно време ( между 1 секунда и няколко часа), след което се заключва. В модулът се поставя една СИМ карта (независимо каква и на кой мобилен оператор), записват се номерата, които имат право да отварят вратата (чрез изпращане на командни SMSи от главния телефонен номер или чрез компютър).
Врати Експрес-интериорни врати Азия
След което единствено записаните в модула номера ще могат да отварят вратата. Във всеки един момент, номерата на ползвателите могат да се променят - изтриват или заменят с нови, чрез изпращане на SMS. За използването на комуникатора за отключване не се заплаща нищо допълнително, тъй като той отключва на позвъняване, което не струва пари. За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който е SIM картата.
Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България , Врати на склад , интериорни врати ,вътрешни врати,блиндирани врати. Hай ниските цени в България
Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , екстериорни врати и не на последно място блиндирани врати ..
И не забравяте че има висико квалифицирани специалисти по вратите които със радост ще ви посъветва вав вашият избор
И вие какво търсите и очаквате при покупката на една врата ? Очакваме вашите коментари









No hay comentarios:

Publicar un comentario