News Door

viernes, 7 de marzo de 2014

Kак да си направим малко скривалище във нашият дом зад вратата ? Използвайки интериорните врати

Кой се крие зад вратата ? Или как да си направим малко скривалище във нашият дом Използвайки интериорните врати
Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със вратите и тяхните стилове или модели за да сме по точни .
Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива … Разбирасе може да попитате каквото изкате ..консултациите са безплатни. Както сме казвали и преди ..темите са професионални и конкретни ..така че ако някой очква да говорим тук за коли ..просте ще си изгуби времето . Не заради нешто друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и претендираме нашата доставка да е експресна в коята и точка да живеете …
Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България ,Interiorni vrati, интериорни врати ,Hай ниските цени в България на интериорни врати
Ако сте почитатели на криминалните романи, вероятно знаете, че всеки уважаващ себе си богаташ трябва да притежава с дома си скрита врата към таен сейф или възможност за бягство при опасност. Е, не е необходимо да сте богати, дори не е необходимо да криете купища с пари, за да инсталирате в дома си добре замаскирани врати към тайни стаи, скрити от външните хора.
Врати експрес,Vrati Express,интериорни врати,Interiorni vrati,блиндирани врати,интериорни врати цени
Ето няколко интересни предложения. Тайна врата – будка за билети Имитираща старовремските будки за продажба на билети за кино и театър, тази врата скрива входа към малка стая, например помещение за домашно кино. Тя включва LED осветление към табелата, както и възможност за изписване на желаните думи. Освен практична роля, вратата изпълнява и декоративна функция, тъй като е оформена с релефни детайли. Тайна изба - килимче Скрита от погледите, тази изба се намира под кухнята и е със спираловидна форма. Компактна и удобна за съхранение на бутилките с вино или зимнина, достъпът до нишата в пода е осигурен чрез тайна врата на пода, маскирана като килимче. Винарната е добре изолирана и не заема място в килера или мазето.
Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България ,Interiorni vrati, интериорни врати ,Hай ниските цени в България на интериорни врати
Тайни интериорни врати (Interiorni vrati ) ,  стълбище
Отстрани на стълбището са създадени рафтчета за вещите, но те са само част от истинската същност на сектора. Всъщност той е подвижен панел, който разкрива не много голяма ниша под стъпалата. Вратата изпълнява двойна функция – скрива тайното убежище и съхранява някои дребни предмети. Тайна врата – стенна фреска Семпла идея, лесна за изпълнение – вратата към помещението е част от стената, като представлява качествена мимикрия на дървената релефна ламперия в долната си част и цветната фреска в горния сектор. Единственото, което показва, че в тази част на стените има врата, е металната дръжка. Таен гараж – фасада с прозорци В по-големи мащаби от стандартните проекти, тази къща включва интересен детайл – гараж, скрит зад фасада под формата на ъглова система от прозорци. Помещението се намира на приземния етаж на сградата, а вратата се отваря чрез приплъзване на панелите, скривайки този толкова модерен архитектурен детайл към иначе старинната фасада на къщата с викторианска архитектура.
Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , екстериорни врати и не на последно място блиндирани врати ..
И не забравяте че има висико квалифицирани специалисти по вратите които със радост ще ви посъветва вав вашият избор
И вие какво търсите и очаквате при покупката на една врата ? Очакваме вашите коментари











No hay comentarios:

Publicar un comentario